van Wilms

lounge - partymusik - dansk - internationalt

5 fortjente stjerner

Anmeldt af brian andersen d. 30. juni 2020

Van Wilms præstere et rigtigt godt stykke musik håndværk, han spille fantastisk på guitar og har en rigtig behagelig stemme mand kan blive ved med at lytte til. Wilms bliver bare ved med at fyre det ene fede nummer af efter det andet og han kan bare blive ved. hvor er vi heldige vi valgte ham til at underholder ved vores fest. tusind tak Wilms.

5 stjerner
Fuldstændig enestående!
Anmeldt af Ania & Rasmus Hald d. 21. oktober 2019

Claus var på alle måder alt hvad vi kunne have håbet på hos en musiker til vores bryllupsfest.
Hans repertoire var helt fantastisk og spændte meget bredt, hvilket gjorde det utroligt nemt at få alle gæster op af stolene hen på aftenen.
Såvel sangvalg, som volumeniveau under selve middagen var fuldstændig perfekt.
Musikken var lige netop den hyggelige baggrundslyd til en middag, som den skulle være og ikke noget der overdøvede eller stjal fokus - kæmpe ros til Claus for det.
Sidst, men ikke mindst skal lyde en kæmpe, kæmpe tak til ham for at være med på idéen om et par sanglektioner og efterfølgende assistance til optræden ved selve brylluppet. Det ved jeg at Rasmus syntes var en vidunderlig overraskelse.
Vi vil begge to anbefale Claus på det varmeste, til alt og alle og vil uden tvivl selv bruge ham igen, næste gang vi skal holde et sådant selskab.


5 stjerner
Perfekt stemningsmusik til vores vielse
Anmeldt af Gitte Kirkeberg d. 6. maj 2019
Perfekt stemningsmusik til vores vielse

Professionel til mindste detalje. Det perfekte valg til vores store dag. Kan varmt anbefales.

5 stjerner
Fantastisk!!

Det var perfekt - festligt, alle aftaler overholdt, god stemning og lækker musik! Alle gode anbefalinger herfra!

Anmeldt af Andrea Larsen d. 10. juni 2018

5 stjerner

Fantastisk musik og professionel optræden

Vi var meget glade for, at vi valgte Claus til min 50-års fødselsdags fest.
Claus tilpasser sig festen, er meget opmærksom på lydniveau under middagen, godt musik valg til middagen og efterfølgende til dans. Vi, samt gæsterne, var meget imponeret over Claus's underholdning. Vi kan varmt anbefale Claus og ved hvem vi vælger igen:-)  Februar 2019

5 stjerner

Perfekt til vores sølvbryllup

Claus matchede vores ønsker perfekt. Dejlig baggrunds musik under middag. Herefter spillede Claus op til dans så alle kom danse gulvet. Samlige gæster har kun roser til musikken April 2019